Ledenborrel OVB bij Brasserie GuuZ (Health Innovation Park)

Op 9 nov. ’17 vond de laatste OVB ledenborrel plaats bij PEC Zwolle. Nu nodigt de werkgroep (uit het bestuur) u uit voor de eerste OVB ledenborrel in 2018. In de werkgroep hebben zitting: Lianne Booijink van het Ronald McDonald Huis, Albert Bril van de Landstede, Ivo Olde Meule van Unica Installatietechniek en Ton ter Bekke van het secretariaat OVB.

We zijn welkom bij ons OVB lid Feest & Culinair van Hans Snippe, in zijn recent geopende Brasserie GuuZ op het Health Innovation Park. Gelegen op de begane grond in Gebouw L van het Isala Harthuis (hier parkeren) Het Harthuis is een onderdeel van het Isala Hartcentrum. In GuuZ kan men lunchen, borrelen of vergaderen in een sfeervolle locatie. Ook zal Herman van Triest, de ontwikkelaar van een nieuw bedrijvencomplex langs de Ceintuurbaan, en lid van de OVB, in ons midden zijn.

De ledenborrels hebben niet alleen als doel om elkaar beter te leren kennen, maar ook om met elkaar (snel & direct) informatie uit te wisselen m.b.t. zaken die spelen op onze bedrijventerreinen, of die, ook voor elkaar, van belang kunnen zijn.

Aanmelden vooraf is niet noodzakelijk, mag wel.

Bij ons secretariaat
info@ondernemersvereniging-ovb.nl